Moderne Metalen Glas Design Plafondlamp

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 120,00

Artikelnummer: APP316-1CP Categorie:
Moderne plafondlamp, gemaakt met oog voor detail. De stijl waarin het is gemaakt, is perfect voor moderne, minimalistische interieurs.
De lamp is gemaakt van glas en staal van de beste kwaliteit, die in de volgende productiefase meerdere malen is bedekt met een laag antistatisch email. Hierdoor kon een ideaal oppervlak worden verkregen, bestand tegen krassen en eventuele schaafwonden of mechanische schade.
De half-spiegelcoating geeft de lamp stijl en elegantie. Wanneer het schijnt, geeft de transparantie een interessant en ongebruikelijk effect.
PRODUCT EIGENSCHAPPEN :
een uniek ontwerp
past in elke kamer in huis
solide constructie
snelle en gemakkelijke montage
perfect decoratief element

 

moderne-metalen-glas-design-plafondlamp-3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moderne Metalen Glas Design Plafondlamp” te beoordelen