Moderne LANA Glanzend 3D Wandklok 65 CM Beschikbaar In 9 Kleuren

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 79,99

Wissen
Artikelnummer: MD9558 Categorieën: ,
Dit is een van onze unieke modellen. Het is modern en stijlvol en het uiterlijk trekt de aandacht. Dankzij de personalisatiemogelijkheid creëer je je eigen unieke design in je interieur.
De LANA- klok is de jongere zus van onze iconische en gigantische Big Clock. Het is ontworpen om praktisch en elegant te zijn. De ronde wijzerplaat van de klok waarop zwarte wijzers bewegen met een rode secondewijzer is het centrale punt van de klok, terwijl uurnummers en indexen een interessante decoratie worden van een kamer, kantoor, hal of woonkamer.

SPECIFICATIE:

Wijzerplaat – PMMA acrylglas – Kleur: spiegel
Wijzer kleuren: ZWART + rode secondewijzer
Stil stromend QUARTZ-MECHANISME
Totale blootstellingsgrootte: 65 cm x 65 cm
Afmetingen: diameter van de schijf zelf 11 cm x 11 cm

 

Decoratie-klok-afmetingen

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Oranje, Paars, Rood, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moderne LANA Glanzend 3D Wandklok 65 CM Beschikbaar In 9 Kleuren” te beoordelen