Miral Kristallen Kroonluchter

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 749,99

Artikelnummer: AV-1703-K50 Categorieën: ,
De lamp van MANDEE kenmerkt zich door modern design – elegantie en eenvoud in één. Deze kristallen kroonluchter is een unieke decoratie die het interieur een verfijnd, exclusief karakter geeft. De verlichting die eruit komt, geeft een uniek effect: tientallen kristallen breken het licht en creëren prachtige kleurreflecties. De afmetingen van deze luxe kroonluchter maken hem perfect voor het decoreren van zowel weelderige als kleinere ruimtes. Een kristallen kroonluchter is het perfecte decoratieve accent voor elegante arrangementen in klassieke of paleisstijl. Op de juiste manier weergegeven, benadrukt het de voordelen van interieurs als een theaterfoyer, een exclusief hotel, een luxueus restaurant, een woonkamer of een eetkamer in een prestigieus appartement.
Technische Gegevens
Vermogen : 6 x 40W
Doorsnee : 50 cm
Hoogte : 90 cm
Hoogte verstelling : Ja
Type bollen : Traditioneel
Draadtype : E14
Inclusief lamp : Nee
Materiaal uitvoering : glas, metaal
Kleur : transparant, zilver
Licht : verspreide
Energie-efficiëntieklasse : A +
Mate van bescherming : IP 20
Met schakelaar : Nee
Stijl : modern, hotel
Gebouwen : eetkamer, woonkamer, gang, werkkamer, slaapkamer
Vormen : ronde
Maximale hoogte (cm) : 90
Levering: 3-5 weken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Miral Kristallen Kroonluchter” te beoordelen