Mesa Moderne Hanglamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 89,00

Artikelnummer: 180976 Categorieën: ,
Een moderne plafondlamp, gemaakt met de grootste aandacht voor detail en details. De geometrische stijl waarin het is gemaakt, is perfect voor moderne, minimalistische loft- of industriële interieurs. Voor de productie van de lamp is gebruik gemaakt van staal van de beste kwaliteit, dat in de volgende productiefase meerdere malen is bedekt met een laag antistatisch glazuur. Dit zorgde voor een perfect oppervlak, bestand tegen krassen en eventuele schaafwonden of mechanische schade.
De lamp is niet alleen een lichtbron, het is vooral een decoratief element van elk huis. Moderne lampmodellen vullen het interieur van elke woonkamer, slaapkamer, keuken, kamer prachtig. De serie bestaat uit vijf modellen, waardoor je de lampen eenvoudig aanpast aan de kamerindeling en hun formaat.
Technische gegevens
Model: 180976
Type lamp: Plafond – hangend
dimensies: 30 x 15 x 100 cm
Gebruikte draad: E27
Stroomvoorziening: Lichtnet ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen: Nee

mesa-moderne-hanglamp-3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mesa Moderne Hanglamp” te beoordelen