Mell Retro Creatieve Metalen Hanglamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 15 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

260.00

Artikelnummer: AM145 Categorieën: ,
Kwaliteit, let op: lamp is niet inbegrepen, type lamp: led- of gloeilampen, past op elke E27-schroef in de lamp
Toepasselijke ruimte: hotelverlichting, eetkamerdecoratie, restaurant, bedrijfshal, kantoor, vergaderruimte, winkelcentrum, bioscoop, museum, coffeeshop, etc.
De kroonluchter kan binnenverlichting worden gebruikt, maar we raden af ​​voor gebruik buitenshuis de eenvoudige vloeiende structurele lijnen in combinatie met de nieuwste technologie voor uw huisdecoratie
Stijl: traditioneel, rustiek, antiek, vintage
Warm, diffuus licht dat de perfecte sfeer voor ontspanning creëert, is belangrijk in uw huis. Kies een traditionele kroonluchter om zacht omgevingslicht en een elegante, klassieke stijl aan uw interieurruimte te geven.
Afmetingen : 45 x 45 x 25 cm – 2.3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mell Retro Creatieve Metalen Hanglamp” te beoordelen