Marra Biohaard High Design 100 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 889,96

Categorieën: ,
Wall Marra bio ethanol haard met een brede vuurlijn. Hangende biohaard van Poolse productie met een veilige brander.
Marra biohaard is een combinatie van RVS en gepoedercoat staal. Het model kan aan een vlakke muur worden gehangen. Gesloten structuur in de vorm van een balk (doos), waardoor de biohaard een uniform geheel creëert. Geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.
De biohaard is vervaardigd in Polen met de nadruk op precisie en om de veiligheid van het gebruik te garanderen.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 560 mm, breedte 1000 mm, diepte 165 mm. 30 kg
Horizontale biohaard, hangend, gemaakt van staal, 1,5 mm dik, gevernist met hittebestendige verf, halfgestructureerd wit. Nis voor biohaard geverfd zwart mat structuur.
Er werd een 505 mm brede golfbrander gebruikt. Het is gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een dikte van 3 mm. De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzethaard), die beschermt tegen morsen van biobrandstof bij een harde impact of het omvallen van de bio-ethanolhaard. Tegelijkertijd verbrandt biobrandstof gelijkmatiger.
De brander heeft een inhoud van 1 liter, biobrandstof verbrandt afhankelijk van de afstelling van de schuifafsluiter in circa 2 tot zelfs 4 uur.
In de biohaard is een 4 mm dikke strip van gehard glas aangebracht, het glas is licht getint.
De kit bevat:
· Biohaard met open haard;
· Gehard glas;
· Handgreep voor vlamregeling en blussen
· 2x 1l biobrandstoffen met PZH-certificaat
· Professionele gasaansteker met een lengte van 36cm

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marra Biohaard High Design 100 CM” te beoordelen