Manche Led Plafondlamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 258,95

Artikelnummer: APP398-C Categorieën: ,
De lamp is gemaakt van hoogwaardig metaal dat bestand is tegen krassen of mechanische beschadigingen. De unieke, mooie vorm van de armatuur voegt alle karakter en stijl toe, dankzij de ledstrip verbruikt de lamp zeer weinig energie en behoudt hij een zeer lange levensduur.
De lamp past ondanks zijn karakteristieke uitstraling perfect in elk ander decor. Bovendien, volgens uw voorkeuren, kan elke arm worden gedraaid.
Het unieke uiterlijk sluit geen enkele opstelling uit – de eenvoudige stijl zorgt ervoor dat de lamp in elk type kamer past, of het nu een keuken, woonkamer of slaapkamer is.
Product Eigenschappen,
Model:
APP398-C
Soort lamp:
Plafond – hangend
Dimensies:
59 x 59
Toegepaste draad:
Geïntegreerde LED-bron
Vermogen:
Netspanning ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen:
Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Manche Led Plafondlamp” te beoordelen