Malon Grijze & Witte Veren Moderne Hanglamp 2 Kleuren Beschikbaar

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

160.00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
De aangeboden lamp is uniek in zijn soort – origineel ontwerp brengt een dosis frisheid in de kamer. Het delicate karakter van de lamp maakt elk arrangement gezellig en het hele interieur krijgt leven. Dankzij mooie veren krijgt de lamp een ander karakter met een andere lichtkleur – je kunt de lamp personaliseren om de huidige opstelling te accentueren of om een ​​andere sfeer te creëren die je wilt. De enige beperking is je fantasie.
Ons product zal zeker de aandacht trekken van elke gast en zal een geweldige visuele aanwinst zijn voor zelfs de meest exorbitante smaken.
Technische specificaties
Model: APP334-3CP
Type lamp: Plafond – hangend
dimensies: 35 x 20 x 100 cm
Gebruikte draad: E27
Stroomvoorziening: Lichtnet ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen: Nee

 

malon-grijze-witte-veren-moderne-hanglamp-2-kleuren-beschikbaar-afmetingen

Kleur

Grijs, Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Malon Grijze & Witte Veren Moderne Hanglamp 2 Kleuren Beschikbaar” te beoordelen