Mades Moderne Led Hanglamp Met Afstandsbediening

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.Mades

 399,95

Artikelnummer: JDL-30 Categorie:
Een moderne plafondlamp, gemaakt met de grootste aandacht voor detail en details. De stijl waarin het is gemaakt, is perfect voor moderne, minimalistische interieurs. Bij de productie van de lamp zijn materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt.
De lamp is niet alleen een lichtbron, maar vooral een decoratief element in elk huis. Moderne lampmodellen zullen het interieur van elke woonkamer, slaapkamer, keuken, kamer prachtig vullen.
De serie bestaat uit acht modellen, waardoor je de lampen eenvoudig aanpast aan de indeling van de kamers en hun grootte.
Technische Gegevens
Model: JDL-30
Soort lamp: Plafond – hangend
Toegepaste draad: Geïntegreerde LED-bron
Vermogen: Netspanning ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen: Ja
Ring 1 50 CM & Ring 2 70 CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mades Moderne Led Hanglamp Met Afstandsbediening” te beoordelen