MADA Chromen Wandklok Zilver 44.5 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 119,00

Artikelnummer: 32563 Categorieën: , ,
Gelukstijd telt niet, maar het is de moeite waard om minstens één solide timer thuis te hebben, zodat u geen enkel belangrijk moment mist. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar apparaat en een origineel arrangement, is deze wandklok van een gerenommeerd Mandee merk echt iets voor u.
Moderne klokken zijn momenteel zeer gewilde schikking accessoires die stijl kunnen toevoegen aan elk interieur. Deze grote klok is perfect voor de gang, slaapkamer of als woonkamer- of keukenklok.
Deze decoratieve klok, modernistisch van vorm, verwijst vandaag ook naar de alomtegenwoordige retrostijl. Het is daarom een ​​uiterst originele en unieke propositie. De klok is gemaakt van plastic en glas, maar is versierd met decoratief zilverchroom.

mada-chromen-wandklok-zilver-44-5-cm

Producteigenschappen:
origineel wandklokontwerp
stilistisch decoratieve klok, passend bij verschillende interieurs
wandklok aangedreven door AA-batterij
origineel product van Mandee