Luxu Metalen Gouden Hanglamp

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 169,94

Artikelnummer: APP286-1CP Categorie:
We presenteren u een perfect gepresenteerde  goudkleurige lamp . De lamp wordt gekenmerkt door een absoluut interessant ontwerp – bovendien zo doordacht dat hij niet verschilt van enig interieurarrangement.
Een doordachte, ruime en eenvoudige vorm maakt de lamp perfect voor elk type kamer. Kinderkamer, woonkamer, eetkamer of zelfs in een kroeg!
Ondanks zijn eenvoud is de lamp zeker een lust voor het oog met zijn onberispelijke karakter. Bovendien kunt u dankzij drie beweegbare ringen de vorm naar eigen voorkeur indelen.
Technische Gegevens
Model: APP286-1CP
Soort lamp: Plafond – hangend
Dimensies: 30 cm x 32 cm
Gebruikte draad: E27
Vermogen: Netspanning ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen: Nee

 

luxu-metalen-gouden-hanglamp5

luxu-metalen-gouden-hanglamp-1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxu Metalen Gouden Hanglamp” te beoordelen