Lora Zwarte Moderne Inbouw Doucheset

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 20 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 500,00

Artikelnummer: 45552 Categorie:
Verlang je naar een doucheset die perfect harmonieert met de omringende ruimte, maar die tegelijkertijd elke bezoeker aantrekt? Je hoeft niet meer te verlangen. erborgen doucheset is een  ingebouwde  kraan ontworpen voor installatie in  douchecabines en douches. Het klinkt geweldig, maar de waarheid is dat deze doucheset er ook geweldig uitziet. De elegante look gecombineerd met de solide afwerking van onze Belanian verwarmt het hart gewoon. De verschillende varianten van deze douchemengkraan kun je op elke badkamer afstemmen. Daarnaast heeft de douchekop 2 soorten uitstroomopeningen. Je kunt kiezen tussen een waterval of een klassieke bubbeluitlaat.
GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 – 20 WERKDAGEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lora Zwarte Moderne Inbouw Doucheset” te beoordelen