Lora 2 Industriële Loft Kroonluchter

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 24 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 399,95

Artikelnummer: 110124 Categorieën: , ,
Industriële kroonluchter boerderijkroonluchter bollen: 50 cm diameter, 100 cm lengte van de ketting (verstelbaar). Gebruik 4 kandelaars met 40 watt / E14-lamp (niet meegeleverd).
Olieachtig zwart geborsteld finish spinnland keukeneiland vol artistieke charme. Het biedt je een industriële en traditionele touch.
Eenvoudige montage en eenvoudige installatie. Voor dit type kogellamp heb je slechts een paar minuten nodig om de ronde lampenkap te monteren. De lamp met installatie-instructies en reserveonderdelen is inbegrepen.
Breed scala aan antieke spinnentoepassingen is geschikt voor ruimtes van 100 tot 150 vierkante meter. Zeer geschikt voor de keuken, woonkamer, eetkamer, boerderij, eetkamer, entree, bar, hal, werkplaats, hal enz.
Nadat je de 4 kroonluchters ontvangt, als je vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail / Tel en wij zullen het zo snel mogelijk oplossen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lora 2 Industriële Loft Kroonluchter” te beoordelen