Loan Design Biohaard 136 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.100,00

Indrukwekkend panoramisch effect met drievoudig verbrandingsblok. Ingebouwd model Elegant ontwerp
De Loan bieden een alternatief voor traditionele open haarden voor degenen die willen genieten van een vuur met echte vlammen zonder de noodzaak van werken of voorzieningen. Ze werken dankzij een Alcohol van natuurlijke oorsprong en een hoog energetisch vermogen, waardoor een gevoel van bijna onmiddellijke warmte wordt bereikt. Deze Alcohol behorend tot het assortiment van hernieuwbare energieën, geeft alleen waterdamp af in een zwakke hoeveelheid op het moment van verbranding, waarmee je ook dampen en as kunt vergeten.
Je kunt een echt vuur krijgen zonder rook, geuren of giftige gassen … en vooral: ZONDER WERKEN !!!!!!
Groot panoramisch Loan. Het voorpaneel van de ZEUS bio-haard met roestvrijstalen en zwarte lijst biedt een grote elegantie aan de muur van elk huis. Uitgerust met 3 branders biedt een veel breder vuur dan de rest van het bereik en geeft een indrukwekkend beeld. Je laat je vrienden en familieleden met hun mond open.
Met de 3 brandstoftanks kunt u de opening regelen om de hoogte van de vlam te regelen.
features
Panoramische muurschildering Fireplace van grote breedte.
Afmetingen (LxPxH): 136 x 15 x 54 cm
Gewicht: 9 kg
Geschatte warmteafgifte: gelijk aan 6 kW
Afwerking: roestvrij staal en zwart geëmailleerd staal.
3 1,2 l verbrandingstanks gemaakt van roestvrij staal met vezels inbegrepen voor de veiligheid
Inclusief gereedschap om de vlam te regelen of uit te schakelen
Echte vlammen, gevoel van bijna onmiddellijke warmte
Schoon, rookvrij, asvrij en gemakkelijk te onderhouden
Onafhankelijk van een andere energiebron, zoals gas of elektriciteit
Decoratieaccessoires beschikbaar: stenen, boomstammen en esdoornbladeren (de accessoires moeten rond de tank worden geplaatst zonder deze te bedekken om ze niet te blokkeren). Accessoires zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk krijgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loan Design Biohaard 136 CM” te beoordelen