Lina Houten Hanglamp Balk Loft Vintage

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 400,00

Artikelnummer: Lina Categorie:
Een handgemaakte retro lamp van een oude houten balk – de kleur van natuurlijk licht gelooid hout.
Een stijlvolle houten lamp met de hand gemaakt in een retrostijl die het klassieke en moderne interieur zal diversifiëren. Het is ook perfect voor een overdekt terras en een tuinhuisje.
Alle kabels zijn verborgen in de balk en de touwtjes waaraan de lamp hangt !!!
Vier fittingen GU10 met gloeilampen zijn gemonteerd in een oude balk met afmetingen van 124 x 12 x 12 cm. De balk hangt aan een touw van 2 cm dik.
De afmetingen van de balk aan het plafond zijn 40 x 10 x 5 cm. In deze balk zijn koorden ingebed en er wordt een plek voorbereid voor het aansluiten van de stroomvoorziening.
De hoogte van de lamp is ongeveer 50 cm.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lina Houten Hanglamp Balk Loft Vintage” te beoordelen