LED Plafondlamp Met Afstandsbediening 3 Kleuren

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 350,00

Artikelnummer: 14501 Categorieën: , ,
Metaal en acryl. hoogwaardige materialen zijn veilig en duurzaam, LED-plafondlamp voor directe montage onder het plafond.
Afmetingen : 40x40x12 CM, VERMOGEN: 33 W Spaarlamp straalt een aangenaam en helder licht uit naar de omgeving.
Permanent geïnstalleerde led-lampen (niet vervangbaar) inbegrepen.
Met een praktische afstandsbediening kan zowel de kleurtemperatuur van koud wit (6500K) tot warm wit (3500K) licht als helderheid worden ingesteld en als je uitschakelt met de afstandsbediening wordt de laatste instelling bewaard. Elke keer dat de wandschakelaar wordt in- / uitgeschakeld, wordt de kleurtemperatuur (warm wit / natuurlijk wit / koud wit) gewijzigd
Pas het licht aan uw stemming aan en creëer een aangename sfeer met instelbaar LED-licht in traploze lichtmodus.
De plafondlamp is perfect, ideaal voor de moderne ruimte om de eetkamer, keuken, kantoor, woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, eetkamer, hotel, restaurant enzovoort aan te passen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LED Plafondlamp Met Afstandsbediening 3 Kleuren” te beoordelen