Lapo Moderne Plafondlamp LED Met Afstandsbediening 3 Kleuren

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.Lapo Moderne Plafond 

300.00

Artikelnummer: A176 Categorie:
Een moderne en energiebesparende lamp die een opvallend tijdloos design combineert met moderne eisen voor energie-efficiëntie.
Ze zijn ideaal voor verlichting: appartementen, huizen, kantoren en winkels, en dankzij het ultraplatte ontwerp kan ze zelfs in lage ruimtes worden gebruikt.
Mogelijkheid om de kleur van het licht (warm, neutraal, koud) en de lichtintensiteit 5-100% te veranderen met de afstandsbediening.
Lamp compleet met afstandsbediening.
Technische Gegevens
Materiaal: Zwart metalen behuizing
Afmetingen: doorsnede 48 cm
Hoogte (dikte) 12 cm
Ingebouwde 54W LED-module
Helderheid tot maximaal 3800 Lumen (helderheidsregeling via afstandsbediening)
Lichtkleur: 6000K (koud) 4000K (neutraal) 3200K (warm) De mogelijkheid om de kleur te veranderen met de afstandsbediening
Dichtheid: IP20
Energieklasse: A ++
Vermogen 220-240 W.
Levensduur van 50.000 uur!
Stevige en veilige verpakking goed voorbereid op transport.

 

lapo-moderne-plafondlamp-led-met-afstandsbediening-3-kleuren-3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lapo Moderne Plafondlamp LED Met Afstandsbediening 3 Kleuren” te beoordelen