Klok Met Romeinse Cijfers Ø 68 CM Bruin

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 239,00

Artikelnummer: 45626 Categorieën: ,
Wandklok voor de woonkamer, wandklok met Romeinse cijfers, bruin, Ø 68 cm. Dit is een onvervangbare oplossing voor mensen die functionele en praktische decoratieve accessoires in hun huis waarderen. Wandklok behoort zeker tot die dingen die niet mogen ontbreken in de uitrusting van het huis van een stipt persoon.
Wandklok voor de woonkamer, wandklok met Romeinse cijfers, bruin, met een diameter van 68 cm wordt vooral gekenmerkt door gemakkelijke tijduitlezing (grote en duidelijke cijfers), extreem stil mechanisme, modieuze kleuren en esthetisch ontwerp. De lichte en leesbare wijzerplaat betekent dat de klok erg praktisch is, de ingetogen kleuren zorgen ervoor dat de klok perfect past bij uw interieur, ongeacht de kleur en stijl. Het stijlvolle ontwerp van de klok geeft karakter aan je interieur. De wandklok past perfect bij zowel de woonkamer als elke andere kamer.
Het geheel is gemaakt van materialen van uitstekende kwaliteit die tevredenheid van gebruik garandeert. Wandklok is ook het beste en erg handige idee voor een cadeau voor elke gelegenheid.

 

klok-met-romeinse-cijfers-o-68-cm-bruin

Producteigenschappen:
De klok is gemaakt van zeer goede kwaliteit materialen
Extreem stil mechanisme
Stijlvol ontwerp
Leesbaar schild
Totale afmetingen: diameter (cm): 6
Werkt op batterijen.