Klassieke Messing Loft Hanglamp

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 16 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 199,00

Artikelnummer: AV-4149-1E Categorie:
De prachtige originele koperen hanglamp is een droomlamp. Een combinatie van een klassieke lamp in een eenvoudige maar toch decoratieve vorm. Het geheel wordt perfect aangevuld door tinten in honingkleur gedecoreerd met patina-elementen. Consistente elementen maken deze lamp echt in het oog springend – het zal een ideaal en expressief decoratief element in elke kamer zijn. Het past perfect bij elegante, rustieke en Engelse stijlen. Om de lamp nog effectiever te maken, raden we bovendien aan lampen in vintage-stijl te gebruiken, die de stijl benadrukken. De lichtbron is niet inbegrepen in de set.
Technische Gegevens
Model: AV-4149-1E
Vermogen : 1 x max 60W
Diameter : 13cm
Hoogte : 60cm
Lamp inbegrepen : Nee
Energie-efficiëntieklasse : A +

 

klassieke-messing-loft-hanglamp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Klassieke Messing Loft Hanglamp” te beoordelen