Kara Kristalen Kandelaars 2-delig

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 70,00

Artikelnummer: 00210 Categorie:
Product details – Het product is een set met 2 kandelaars, maat 32/37 cm, totaal gewicht 1015 g Zilveren kandelaars zijn bezet met glanzende, achthoekige kristallen parels. Deze kandelaar is het beste voor vlamloze elektronische kaarsen of theewaskaarsen, stompkaarsen. Het product bevat geen kaarsen.
Meerdere toepassingen – de hele kandelaar is elegant en prachtig. De slanke en hoge kandelaars creëren een subtiele en elegante sfeer en zijn perfect voor housewarming, bruiloften en diners bij kaarslicht. De kandelaar kan ook worden versierd met bloemen om het een perfecte decoratie te maken voor een bruiloft, feest of andere speciale gelegenheid.
Uniek ontwerp – de unieke gesneden kandelaar is stijlvol en elegant. Kristalreflecties zullen uw kamer voller maken. De kandelaar hoeft niet te worden geïnstalleerd en is ontworpen voor kaarsen tot ca. 6 cm doorsnede. De metalen kandelaar heeft fluwelen planken om de meubels te beschermen.
Hoogwaardig materiaal – De kandelaar is gemaakt van smeedijzer, het is geen erg lichte kandelaar, erg gestructureerd. Het roest niet, breekt niet, kan lange tijd worden gebruikt.
100% geld-terug-garantie – Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Of het product hoeft alleen te worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling.
Afmetingen
Deel 1 11 x 32 CM
Deel 2 11 x 37 CM

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kara Kristalen Kandelaars 2-delig” te beoordelen