Jenia 3-Pits Hanglamp Met Houten Kappen

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 12 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 420,00

Artikelnummer: LM253589 Categorieën: ,
Bezwijk voor de chique minimalistische charme van deze schitterende hanglamp met een strak design. Samengesteld uit drie lampenkappen van open kubieke vorm, in mangohout, zal deze armatuur het licht op een optimale manier verspreiden. Door de verspringende opstelling van de tinten kan deze hanger zich gemakkelijk aanpassen aan de ruimte. De adel van het hout onderstreept de kwaliteit van de details van deze armatuur. De natuurlijke uitstraling van hout, tegenwoordig heel trendy, maakt deze hanglamp heel goed te combineren met alle soorten interieurs. Kies voor dit decoratieve idee als je je decoratie een moderne en elegante stijl wilt geven. Het wordt aanbevolen om lampen van maximaal 10 watt te gebruiken, type E27
Details in één oogopslag
Kleur: Natuurlijke kleuren
Materiaal: Mangoboom massief hout
Stijl: modern ontwerp
Breedte: 30 cm
Hoogte: 150 cm
Diepte: 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jenia 3-Pits Hanglamp Met Houten Kappen” te beoordelen