Jahel 2 Ethanol Haard Zwart Met Glas

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 600,00

Wand- of inbouwhaard Bio Jahel 2 met beschermglas. Een veilige bio-insert in de brander garandeert een grotere gebruiksveiligheid.

Bravo biohaard is een combinatie van RVS en gepoedercoat staal. Het ontwerp van de bio ethanol haard is geschilderd met hittebestendige verf, zwart, mat gestructureerd. Het voorframe heeft zwart gelakte gestructureerde matstrepen.
Het ovenontwerp is gemaakt van 1 mm dik roestvrij staal met een inhoud van 0,5 liter. De 340 mm brede haard bevat, voor meer veiligheid, dubbele wanden (extra verbrandingskamer), evenals een speciaal absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), dat werkt als een spons – de gegoten biobrandstof dringt erin door. Deze oplossing elimineert het risico van morsen van biobrandstof. Het wordt aanbevolen om tot de helft van de ovencapaciteit te vullen, zodat het inzetstuk vloeistof “vasthoudt”. Bovendien bevat de brander een vloeistofniveau-indicator.
De veiligheid van de gebruikte oven is bevestigd door een positief advies en een passend certificaat van TüV Rheinland Polska.
1 liter biobrandstof verbrandt van 1u40min tot zelfs 4u, afhankelijk van de afstelling van de klep. We waarschuwen voor fictieve rooktijden van 6 of 9 uur.
Het model kan aan een vlakke muur gehangen worden, er zitten hanggaten in de achterkant van de biohaard. De biohaard kan ook ingebouwd worden in een muur of een voorbereid gat. Bij montage op een muur van gipsplaat is het raadzaam om een ​​vuurvaste versie te gebruiken. Wees voorzichtig als het gaat om het installeren van een bio-ethanolhaard rond meubels. De warmte van de biohaard stijgt, dus de meest blootgestelde items bevinden zich boven de biohaard. Bij montage van de tv boven de biohaard adviseren wij een afstand van 50 cm, het hangt echter allemaal af van hoe beide apparaten worden geïnstalleerd (hangend aan de muur of in het gebouw) en de omstandigheden (raamlocatie, communicatiepad of kamergrootte).
De kit bevat een gehard veiligheidsglas van 4 mm dik dat meer bescherming biedt tegen directe vlammen. Met behulp van de meegeleverde voet wordt het glas in het midden van de biohaard geplaatst.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 650 mm, breedte 902 mm, diepte 199 mm. 24 kg
De kit bevat:
Biohaard met open haard;
Montagepennen;
Handgreep voor vlamregeling en blussen.
Cadeaus voor de set:
trechter;
1L biobrandstoffen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jahel 2 Ethanol Haard Zwart Met Glas” te beoordelen