Izala Antieke Industriële Kroonluchter

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 15 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

300.00

Artikelnummer: 4456 Categorieën: ,
Een opengewerkte body met rustieke zwarte metalen afwerking gemaakt met een reeks gebogen armen, het unieke design zorgt voor een moderne torsie op een traditioneel silhouet naar boven om het oog te trekken.
Perfecte maat voor thuis: rond Canopy: 10 cm diameter, lampfitting: 60 cm breed x 34 cm hoogte, ketting: 30 cm instelbaar. De standaardgrootte maakt het geschikt voor de meeste plaatsen om oneindige schoonheid te creëren, of het nu in de eetkamer is opgehangen, over het keukeneiland, in de woonkamer, slaapkamer, voorkamer, deur of op elke andere plaats.
Verstelbare hoogte: 30,5 cm ketting is uitgerust, waarbij de eindschakel een schroefdop heeft, die naar boven kan worden geopend en vervolgens weer aangesloten om elk deel van de kettinglengte aan te passen. Deze verlichting is ontworpen voor alle soorten plafonds, inclusief plat te werken, hellen, schuine of gebogen plafonds.
Eenvoudige installatie: alle benodigde hardware is in de prijs inbegrepen. Schroef middenkolom, hoogte instellen en bekabeling vervolgens in de lampen schroeven. Professionele installatie wordt aanbevolen voor de veiligheid.
Lampen: deze boerderij-kroonluchter vereist 6 x E12-fitting max. 40 W gloeilampen (niet inbegrepen).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Izala Antieke Industriële Kroonluchter” te beoordelen