Industriële Wandklok Met Klokmechanisme 48 CM Zwart

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 109,00

Artikelnummer: 48452 Categorieën: ,
Wandklok met klokmechanisme, 48 cm, zwart Gelukkige mensen tellen niet … maar het is niet te laat! Bekijk daarom ons winkelaanbod, waar u een brede selectie klokken en horloges vindt – zowel hangend als staand met een wekkerfunctie. Kies een interessant model voor uw huis!
De wandklok met een decoratief mechanisme van het gerenommeerde merk Home Styling Collection is een uniek ontwerp. Het zwarte motief en frame zien er prachtig uit op de grijze achtergrond van de wijzerplaat. Deze combinatie van kleuren ziet er bijzonder interessant uit en is perfect voor een industriële, moderne stijl. De klok ziet er ongebruikelijk uit, maar tegelijkertijd esthetisch en uitzonderlijk. Het is een praktische en stijlvolle toevoeging aan de gang, keuken of woonkamer.
Dit model heeft een klassieke, ronde vorm en heeft een diameter van 48 cm. Gebruik een methode die geschikt is voor uw muren om de klok op te hangen – op een plug of een speciale montagetape. De stevige kunststof en MDF-constructie garanderen dat de klok nog jaren bij je zal zijn. Wandklok is ook een geweldig idee voor een geschenk voor de gastheren bij het verhuizen naar een nieuw appartement of huis. Denk aan onze stelling als je naar house warming gaat!
Producteigenschappen:
wandklok met decoratief mechanisme,
klassieke, ronde vorm,
in ingetogen wit-grijs-zwarte kleuren,
diameter is 48 cm,
uniek ontwerp
eenvoudig overal op te hangen
past bij het interieur in een industriële, moderne stijl,
gemaakt van MDF en plastic,
een product van het bewezen merk Home Styling Collection,
dit merk staat bekend om een ​​breed scala aan woninginrichting en -decoraties.