Industriële Wandklok Houten Frame Ø 70 CM

, , ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Producten Worden Zorgvuldig Ingepakt Met Folie En Karton En Gratis Geleverd 1 Tot 10 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Van Het Pakket Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

139.00

Artikelnummer: EM58686 Categorieën: , , ,
Een industriële klok in een houten frame  is een decoratief element dat uw interieur expressiever zal maken. Soms kan een klein detail het karakter van het huis veranderen. Een unieke klok is niet alleen een waardevolle decoratie, maar ook een functioneel accessoire.
Een industriële klok in een houten frame uit de Home Styling Collection kan bogen op een houten frame en zwarte wijzers . Je kunt het accessoire aan de muur hangen in de woonkamer, hal of keuken. Bijzonder opmerkelijk zijn de elegante Romeinse cijfers op de wijzerplaat .
De diameter van de klok is 70 centimeter , waardoor het accessoire behoorlijk wat ruimte inneemt op een vrije muur. Het product is gemaakt vanhoogwaardig hout . De industriële klok in een houten frame van Home Styling Collection is perfect voor interieurs die in industriële stijl zijn gedecoreerd. Het accessoire is ook een geweldig cadeau-idee voor dierbaren.
Product eigenschappen:
industriële klok in een houten frame
het product onderscheidt zich door een houten frame en zwarte uiteinden
het accessoire kan aan de muur gehangen worden in de woonkamer, hal of keuken
de klok heeft elegante Romeinse cijfers op de wijzerplaat
de diameter van de klok is 70 centimeter
het accessoire was gemaakt van hout
een perfecte aanvulling op interieurs in industriële stijl
de klok zal een geweldig cadeau zijn voor een geliefde

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële Wandklok Houten Frame Ø 70 CM” te beoordelen