Home » Winkel » Klokken » Industriële Wandklok Fietswiel Ø 60 CM

Industriële Wandklok Fietswiel Ø 60 CM

,

129.95

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.
Artikelnummer: 43879 Categorieën: ,
Wandklok , decoratief FIETSWIEL, Ø 60 cm is een perfecte oplossing voor iedereen die niet alleen waarde hecht aan stiptheid, maar ook aan praktische decoratieve interieurelementen. De klok is een van de accessoires die in geen enkel huis mag ontbreken.

industriele-wandklok-fietswiel-o-60-cm-1

Wandklok, decoratief FIETSWIEL , Ø 60 cm van andere klokken onderscheidt zich vooral door de transparantie van leesuren (grote en duidelijke cijfers) en modern design. De modieuze kleur zorgt ervoor dat de klok geweldig zal staan ​​in elk interieur. Door de stabiele constructie is de klok een uiterst praktisch en functioneel artikel, omdat deze een kleine ruimte inneemt en tegelijkertijd zeer goed leesbaar is.
Het geheel is gemaakt van grondstoffen van  uitstekende kwaliteit , wat duurzaamheid garandeert. Het meest modieuze ontwerp van het seizoen en de wijzers van de klok zullen charme toevoegen aan elk interieur. Deze klok is ook een sensationeel en uiterst praktisch idee voor een geschenk, dat vooral wordt aanbevolen voor iedereen die waarde hecht aan functionele en originele apparatuur en voor wie elk detail belangrijk is.
Producteigenschappen:
de klok is gemaakt van grondstoffen van uitstekende kwaliteit,
modieuze kleuren,
de mogelijkheid om te plaatsen op elke plaats naar keuze,
de klok komt uit de nieuwste collectie van mandee,
universele stijl
de meest modieuze oplossing van dit seizoen,
opmerkelijk gemak van het lezen van de uren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële Wandklok Fietswiel Ø 60 CM” te beoordelen