Industriële Spider Hanglamp 10-delig

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 199,00

Artikelnummer: JDL-03 Categorie:
Moderne plafondlamp, gemaakt met oog voor detail. De stijl waarin het is gemaakt, is perfect voor moderne, minimalistische loft- of industriële interieurs. De lamp gebruikte het beste staal, dat in de volgende productiefase meerdere keren werd bedekt met een laag antistatisch glazuur. Hierdoor kon een ideaal oppervlak worden verkregen, bestand tegen krassen en eventuele schaafwonden of mechanische schade. De lamp is niet alleen een lichtbron, het is vooral een decoratief element van elk huis. Moderne lampmodellen vullen het interieur van elke woonkamer, slaapkamer, keuken, kamer prachtig. De serie bestaat uit verschillende versies van het model, zodat je de lampen eenvoudig kunt afstemmen op de indeling van de kamers en hun grootte.
Technische specificaties
Model: JDL-03
Type lamp: Plafond – hangend
Gebruikte draad: E27
Stroomvoorziening: Lichtnet ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen: Nee

 

industriele-spider-hanglamp-10-delig-afmetingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële Spider Hanglamp 10-delig” te beoordelen