Industriële Prato Gouden Hanglamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.Mades

 349,94

Artikelnummer: APP266-10C Categorieën: ,
Wij presenteren u een bijzondere lamp met maar liefst tien lichtpuntjes!
De gepresenteerde lamp is zeker een gewaagde keuze – het valt gemakkelijk op dat ons product onmiddellijk de aandacht trekt. Allemaal dankzij de uitzonderlijk vele armen met een bolschroefdraad, hierdoor kan de lamp tot wel  tien  lichtpunten leveren!
Ondanks het aantal draden is het ontwerp van de lamp buitengewoon ruim en de eenvoudige vorm zorgt ervoor dat de lamp perfect harmonieert met elke opstelling en het doel van de kamer. Slaapkamer, woonkamer of kinderkamer – het maakt niet uit – in elk van deze kamers ziet het er geweldig uit!
De draden die in de lamp worden gebruikt, zijn de populaire E27 die in de meeste lampen wordt gebruikt. Door voor ons product te kiezen, verfrist u uw interieur zeker en geeft u het een uniek karakter.
Technische Gegevens
Model: APP266-10C
Soort lamp: Plafond – hangend
Dimensies: 86 cm x 105 cm
Toegepaste draad: Geïntegreerde LED-bron
Vermogen: Netspanning ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen: Nee

industriele-prato-gouden-hanglamp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële Prato Gouden Hanglamp” te beoordelen