Industriële Metalen Klok Loft Vintage Ø 68 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

199.00

Artikelnummer: 37937 Categorieën: , ,
Wandklok met Romeinse cijfers is ideaal voor interieurs ingericht in vintage of soft-loft stijl. Een grote wijzerplaat gemaakt van houten notenbalken voegt een unieke ruwe look aan de klok toe, die met succes kan worden opgehangen in de keuken, woonkamer, slaapkamer. Gesmede cijfers en analoge wijzers geven de klok een unieke uitstraling.
Opgehangen aan de muur in de hal kunt u de tijd voor vertrek zorgvuldig volgen, zodat u niet te laat bent voor uw werk of voor belangrijke vergaderingen. Een stijlvol cadeau-idee voor een fan van decoraties ontworpen voor rauwe interieurs.

industriele-metalen-klok-loft-vintage-o-68-cm

De klok is perfect voor interieurs in vintage- of loftstijl,
Een grote wijzerplaat gemaakt van houten notenbalken voegt uniekheid toe aan de klok,
Gesmede Romeinse cijfers en analoge wijzers geven de klok een heel origineel karakter.
Een geweldig cadeau-idee voor laatkomers.