Hovo Moderne LED Hanglamp 24W Met Afstandsbediening

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 310,00

Categorieën: ,
De kleurtemperatuur is 2700 – 6800. Drie kleurmodi: koud licht, neutraal licht en warm licht. Met de afstandsbediening of de app pas je de gewenste helderheid aan de situatie aan.
App + Remote Double Control: De app ondersteunt traploos dimmen. De hanglampen in de slaapkamer, keuken en woonkamer zijn te bedienen met de app en afstandsbediening. Het enige wat u hoeft te doen is de applicatie “iLight Lite” downloaden, waarmee u meerdere hanglampen kunt bedienen.
Speciaal en elegant ontwerp, Met helder kristal en gouden metalen plafondtegels, kiezen we voor spuitverven van hoge kwaliteit en een elegant rond ontwerp. Het kan heel harmonieus worden geïntegreerd in veel verschillende stijlen van interieurontwerp.
In hoogte verstelbaar,  Met de 94 cm lange ophangkabel kunt u de hoogte van de draad gemakkelijk aanpassen om de gewenste hoogte te vinden.
Het is geschikt voor eetkamer, woonkamer, kantoor, keuken, restaurant en zelfs elke kamer die u wilt versieren. Aanbevolen oppervlakte 15-50 m².

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hovo Moderne LED Hanglamp 24W Met Afstandsbediening” te beoordelen