Houten Vintage LED Hanglamp Met Afstandsbediening

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 450,00

Dimbare woonkamerlamp: Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de kleurtemperatuur en lichthelderheid (dimgraad: 10% -100% en uit) en de kleurtemperatuur (3000K – 6000K traploos dimmen) aanpassen.
LED-zwaailamp: een extravagante hanglamp met geïntegreerde LED. De ophanging in het midden bestaat uit een massieve houten balk. De in hoogte verstelbare lamp is ideaal om boven de eettafel te hangen.
Licht en helderheid: LED-lampen zijn permanent in de houten balken ingebouwd. Lichtstroom: 1458 lumen, armatuur: 1 x LED 20 W LED.
Materiaal en afwerking: De woonkamerlamp bestaat uit een combinatie van hout en metaal in zwart / naturel kleur. De lampenkappen zijn gemaakt van transparant en satijnglas, waardoor het licht indirect in de kamer schijnt.
Afmetingen en gegevens: hoogte lamp: max. 110 cm, lengte lamp: 95 cm, breedte lamp: 9 cm, afmetingen ophanging: 40 cm x 7 cm, beschermingsklasse: I, beschermingsklasse: IP 20.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten Vintage LED Hanglamp Met Afstandsbediening” te beoordelen