Houten Retro & Vintage Wandklok 45 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 79,99

Uitverkocht

E-mail zodra de voorraad beschikbaar is

Artikelnummer: 34734 Categorieën: ,
Het unieke ontwerp van deze wandklok zal iedereen bekoren die van originele en stijlvolle arrangementaccessoires houdt. De vintage klok komt uit de collectie designerklokken van MANDEE.
Het is een houten klok in zijn vorm, geïnspireerd op de meest modieuze trends: retro en vintage. Het zal het meest effectief zijn in de woonkamer, als een woonklok of een keukenklok. Door te kiezen voor deze retro klok, waarvan het mechanisme is gemaakt van tandwielen, bijna zichtbaar het verstrijken van de tijd laat zien, weet je zeker dat je een unieke decoratie kiest .
Ontwerp, materiaal en kleur zijn de voor de hand liggende voordelen, maar met al deze esthetische aspecten is het de moeite waard om nog een voordeel van deze prachtige wandklok te onthouden: het is een praktisch en onmisbaar apparaat om de tijd te meten. Ook dit model zal je lang van dienst zijn, omdat het gemaakt is van duurzame grondstoffen.
Producteigenschappen:
design wandklok met een uniek design,
decoratieve klok, ideaal als klok voor in de woonkamer, woonkamer of keuken,
stevig gemaakte ronde klok,
zwarte houten klok, aangedreven door AA batterij,
originele vintage klok van MANDEE

 

houten-retro-vintage-wandklok-45-cm-afmetingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten Retro & Vintage Wandklok 45 CM” te beoordelen