Housten Kristallen Kroonluchter

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 980,00

Artikelnummer: AVONNI-AV-1807-K110X35 Categorieën: ,
Kristallen kroonluchters  zijn een perfecte oplossing voor representatieve interieurs ,zoals woonkamers, lounges, maar ook elegante restaurants en hotels. Ze garanderen een perfect stilistisch effect, rijk aan expressie en zorgen voor een sfeer van exclusiviteit . Kristallen kroonluchters zijn zeer sierlijke producten die in vrijwel elk interieur kunnen worden toegepast, zowel modern als vormgegeven in de oude stijl. Meestal bezetten ze een representatieve plaats waar ze in het oog springen en genieten, zowel wanneer het licht is uitgeschakeld, als wanneer het op de stenen flitst en ze weerkaatst met de kleuren van de regenboog.
Technische Gegevens
Materiaal: metaal, glas,
Kleur: zilver
Bron van licht: E14
Vermogen: 9 x 40W
Gewicht: 9 kg
Dimensies: 110 cm x 35 cm
Hoogte: 100 cm
​Werkspanning in V. 230V
Dimbaar Nee
Levering: 3-5 weken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Housten Kristallen Kroonluchter” te beoordelen