Hoekhaard Line-P 60 CM Rechts Met Glas

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 

 710,00

Bijdrage aan het hoekgebouw Line-P met een breedte van 60 cm, rechter uitvoering. Poolse productiehoek biohaard met brede vuurlijn. Model met twee beschermende glazen.
Biofireplace Line is een combinatie van RVS en gepoedercoat staal. Het model is ontworpen om te worden geplaatst in een ingebouwde installatie of een voorbereid gat in de muur. Gebouwen kunnen in vuurvaste versie van gipsplaat worden voorbereid. Het voorframe is erg klein omdat slechts 34 mm breed subtiel de tweezijdige visie op vuur benadrukt. De biohaard wordt alleen in onze winkel in Polen geproduceerd. De visie van vuur van twee kanten opgesloten in een klein frame is een onbetwistbaar voordeel van de Line bio ethanol haard.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 450 mm, breedte 600 mm, inbouwholte diepte 206 mm. 13 kg
Hoek biohaard met open zijde; gemaakt van staal geverfd met hittebestendige verf in zwart, gestructureerd mat. Aan de achterkant van de biohaard zitten speciale gaten om aan de muur of gebouw te hangen, de gaten zijn vanaf de voorkant uiteindelijk niet zichtbaar. De set bevat muurpluggen voor het bevestigen van de biohaard.
Er werd gebruik gemaakt van een brander met een breedte tot 524mm, die bij een breedte van de biohaard 600mm een ​​brede vuurlijn garandeert, ongekend in biohaarden van deze breedte. De brander is gemaakt van geborsteld roestvrij staal, van binnen is er een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die beschermt tegen uitstroom van biobrandstof bij een harde impact of omslaan van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt biobrandstof gelijkmatiger. De brander heeft een biobrandstofindicator en veiligheidsopeningen. Hierdoor heeft de brander een TüV-veiligheidscertificaat. Een brander met een inhoud van ongeveer 0.75 liter, waarin de biobrandstof daadwerkelijk gaat branden in 1u50min. De set bevat een speciale zagaszarka, die het vuur effectief blust.
Biohaardversie met twee beschermende ruiten. Beglazing 15cm hoog en 4mm dik vastgezet met meegeleverde beugels. Het glas is transparant en gehard.
Bij hoekmodellen met beglazing komt het voor (meestal bij een brede brander) dat het vuur naar de gesloten zijde daalt. Dit is een natuurlijk fenomeen, gerelateerd aan de wetten van de natuurkunde, als gevolg van verstoorde luchtcirculatie. Om deze aandoening te minimaliseren, bevat de set zogenaamde deflector. Het wordt op de brander geplaatst en is ontworpen om de vlammen naar elkaar toe te trekken en ze te stabiliseren. De deflector kan ook worden behandeld als een schuifafsluiter voor het aanpassen van de hoeveelheid vuur.
De kit bevat:
biohaard met glas;
deflector brander;
1 kg decoratieve stenen;
bevestigingsset;
vlamdovend handvat;
trechter;
gebruikershandleiding;
1l 2e generatie biobrandstoffen met PZH-certificaat;
smaakstof (oliën verkrijgbaar in de categorie “Accessoires”).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoekhaard Line-P 60 CM Rechts Met Glas” te beoordelen