Hoek Ethanol Openhaard Links 80 CM Met Vol Glas

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 889,96

Hoekinzet voor 800 mm brede, linkse versie. Poolse productiehoek biohaard met brede vuurlijn en volledig glazen ruiten die 100% beschermen tegen vlammen.
Hoek biohaard is een combinatie van RVS, gehard glas en gepoedercoat staal. Het model is ontworpen om te worden geplaatst in een ingebouwde installatie of een voorbereid gat in de muur. Gebouwen kunnen worden vervaardigd uit gipsplaat, bij voorkeur in vuurvaste versie. Het voorframe is erg klein omdat slechts 14 mm breed subtiel de tweezijdige visie op vuur benadrukt. De biohaard wordt alleen in onze winkel in Polen geproduceerd. Het zicht op vuur van twee kanten afgesloten met hoog glas in een kleine lijst is een onbetwistbaar voordeel van de biohaard.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 500 mm, breedte 800 mm, diepte 300 mm. 24 kg
Het enige hoekmodel met ramen over de gehele hoogte, volledig beschermend tegen vlammen wat belangrijk is voor jonge kinderen.
De biohaard trekt door het bedekken van de oven met glas zuurstof uit het gebouw, maar heeft geen schoorsteeninstallatie nodig. Het kan in elke kamer worden geïnstalleerd.
In het gebouw, boven de biohaard, mag deze zich net onder het plafond bevinden, er dient een ventilatierooster te worden geplaatst. Aan de andere kant, aan de bovenkant van de biohaard, in het deel dat zich in het gebouw bevindt, is er een gat met een diameter van 100 mm. Dit gat kan met een buis op een ventilatierooster worden aangesloten. Doordat de biohaard tijdens het roken geen schadelijke stoffen, rook of roet afgeeft, geeft het ventilatierooster alleen warme lucht af.
Aan de onderkant van de ethanolhaard, bij de brander, bevinden zich gaten voor de zuurstoftoevoer. In het gebouw, onderaan, onder de biohaard, kunt u een tweede ventilatierooster plaatsen, in het gebouw dient u dan een vrije luchtstroom daartussen te laten.
Hoek biohaard met open zijde; van staal geverfd met hittebestendige verf in zwart, mat gestructureerd. Aan de achterkant van de biohaard zitten speciale gaten om aan de muur of gebouw te hangen, de gaten zijn vanaf de voorkant uiteindelijk niet zichtbaar. De set bevat muurpluggen voor het bevestigen van de biohaard.
Er werd één brander tot 524 mm breed gebruikt. De brander is gemaakt van geborsteld roestvrij staal, van binnen is er een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die beschermt tegen uitstroom van biobrandstof bij een harde impact of omslaan van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt biobrandstof gelijkmatiger. De brander heeft een biobrandstofindicator en veiligheidsopeningen. Hierdoor heeft de brander een TüV-veiligheidscertificaat. Een brander met een inhoud van ongeveer 0.75 liter, waarin de biobrandstof daadwerkelijk gaat branden in 1u50min. De set bevat een speciale zagaszarka, die het vuur effectief blust.
Opmerking
We bieden u de mogelijkheid om een ​​klep voor de brander te kopen, waarmee u de hoeveelheid vuur vrij kunt aanpassen. De schuif wordt op de brander geplaatst en de hendel wordt over de brander bewogen om de verbrandingskamer te verkleinen.
De kit bevat:
Bio
brander met TüV-veiligheidscertificaat
1 kg decoratieve stenen
bevestigingsset
vlamdovend handvat
trechter
gebruikershandleiding
gehard vol glas .

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoek Ethanol Openhaard Links 80 CM Met Vol Glas” te beoordelen