Hoek Biohaard Line-P 120 CM Rechts Met Glas

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 

 1.000,00

120 cm brede Line-P hoekinzet, rechtse uitvoering. Poolse productiehoek biohaard met brede vuurlijn. Model met twee beschermende glazen.
Biofireplace Line is een combinatie van RVS en gepoedercoat staal. Het model is ontworpen om te worden geplaatst in een ingebouwde installatie of een voorbereid gat in de muur. Gebouwen kunnen in vuurvaste versie van gipsplaat worden voorbereid. Het voorframe is erg klein omdat slechts 34 mm breed subtiel de tweezijdige visie op vuur benadrukt. De biohaard wordt alleen in onze winkel in Polen geproduceerd. De visie van vuur van twee kanten opgesloten in een klein frame is een onbetwistbaar voordeel van de Line bio ethanol haard.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 450 mm, breedte 1200 mm, diepte ingebouwde uitsparing 184 mm. Gewicht: 22 kg.
Hoek biohaard met open zijde; gemaakt van staal geverfd met hittebestendige verf in zwart, gestructureerd mat. Aan de achterkant van de biohaard zitten speciale gaten om aan de muur of gebouw te hangen, de gaten zijn vanaf de voorkant uiteindelijk niet zichtbaar. De set bevat muurpluggen voor het bevestigen van de biohaard.
De haard is gemaakt in de vorm van een 10-punts 3D-brander met een breedte van 800 mm. De brander is gemaakt van geborsteld RVS. De boogvormige uitsparing resulteert in een groter zicht op vuur aan elke kant. De vlammen gaan niet naar binnen, maar vullen de volledige breedte van de brander, de boogvorm en verschillende groottes van de gaten zijn verantwoordelijk (in het midden is de opening het kleinst, omdat deze dichter bij de voorkant is en het gemakkelijker is voor zuurstof om biobrandstoffen te verbranden). Het verwijderen van het brandcentrum van de achterkant van de biohaard zorgt voor een gelijkmatige temperatuur binnenin, wat zich vertaalt in veiligheid en duurzaamheid van gebruik.
De brander heeft een inhoud van circa 1,2 liter en de biobrandstof brandt namelijk binnen 2 uur.
De container is uitgerust met een absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), dat is ontworpen om vloeistof te absorberen en morsen van biobrandstof te voorkomen (bij het gieten van maximaal 50% van de brandercapaciteit). Bovendien verlagen de cartridges de vloeistoftemperatuur enigszins, wat ook de veiligheid beïnvloedt.
Belangrijke voordelen van de 3D-brander:
– dubbele wanden
– keramische wol (veilige bio-insert)
– maatstaf voor biobrandstof
– veiligheidsgaten.
Slechts één lange haard zal met groot vuur branden, waardoor de binnenkant van de biohaard wordt gevuld. Meerdere kleinere branders zullen nooit één vlam creëren, en hoe verder ze verwijderd zijn, des te meer zullen ze de indruk wekken van meerdere kaarsen of één als er maar één brander brandt.
Biohaardversie met twee beschermende ruiten. Beglazing 15cm hoog en 4mm dik vastgezet met meegeleverde beugels. Het glas is transparant en gehard.
De kit bevat:
biohaard met glas
800 mm 3D-brander
1 kg decoratieve stenen
montageset (pluggen)
2x vlamdovend handvat
trechter
gebruikershandleiding
1l biobrandstoffen met PZH-certificaat
smaakstof (oliën verkrijgbaar in de categorie “Accessoires”).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoek Biohaard Line-P 120 CM Rechts Met Glas” te beoordelen