Home » Winkel » Woonaccessoires » Hermes Aluro Industriële Dienblad

Hermes Aluro Industriële Dienblad

199.95 120.00

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.
Artikelnummer: A00374 Categorie:
Dienbladen zijn onlangs een modieus accessoire geworden. Dit mag geen verrassing zijn – ze vormen een uitstekende basis voor decoraties zoals kaarsen en geurcomposities. Ze kunnen ook worden gebruikt als fruitschaal.
De Hermes-serie van Aluro is een uniek ontwerp voor de productie waarvan de beste, verfijnde en dure materialen (aluminium, koper, glas en kostbaar hout) zijn geselecteerd. Het wordt gedomineerd door decoraties van groot formaat, zoals schalen, lantaarns, kandelaars, vazen ​​en flessen. De jet is gemaakt om de vorm, het materiaal en de manier te waarderen om zelfs de meest veeleisende liefhebbers van interieurontwerp te maken. Origineel product, met de hand gemaakt in een Indiase productie.
Afmetingen
Breedte: 43,0 cm
Diepte: 22,5 cm
Hoogte: 3,0 cm
Materiaal: aluminium
Kleur: antiek zwart

hermes-aluro-industriele-dienblad-2

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hermes Aluro Industriële Dienblad” te beoordelen