Hanglamp Crystals Glamour Plafondlamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 199,95

Artikelnummer: APP498-1CP Categorieën: ,
Een moderne plafondlamp, gemaakt met de grootste aandacht voor detail en details. De stijl waarin het is gemaakt, is perfect voor moderne, minimalistische loft- of glamourinterieurs. De lamp is gemaakt van kunststof en staal van de beste kwaliteit, die in de volgende productiefase meerdere keren is bedekt met een laag antistatisch email. Dit zorgde voor een perfect oppervlak, bestand tegen krassen en eventuele schaafwonden of mechanische beschadigingen.
De lamp is niet alleen een lichtbron, maar vooral een decoratief element in elk huis. Moderne lampmodellen zullen het interieur van elke woonkamer, slaapkamer, keuken, kamer prachtig vullen. Hangende kristallen geven uw kamer extra karakter.
Technische Gegevens
Model: APP498-1CP
Soort lamp: Plafond – hangend
Dimensies: 40 x 30 cm
Toegepaste draad: E27 Vermogen:
Netspanning ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen: Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hanglamp Crystals Glamour Plafondlamp” te beoordelen