Frame Bio Ethanol Haard Schouw 180 CM Wit Met Glas

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.889,95

Panoramische biohaard met een wit frame van 180 cm met beschermglas en een brede vuurlijn
Frame ethanol haard is een combinatie van roestvrij staal en gepoedercoat staal. Het model kan vrij aan de muur worden gehangen of in de muur worden ingebouwd, ook van gipsplaat, maar bij voorkeur in een vuurvaste versie. Het voorframe benadrukt het interieurdesign. Geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs. De biohaard is vervaardigd in Polen met de nadruk op precisie en om de veiligheid van het gebruik te garanderen.
Versie met gehard, lang beschermend glas, 4 mm dik en 10 cm hoog, beschermt effectief tegen directe vlameffecten, vooral handig in aanwezigheid van kinderen. Het glas is bevestigd met zilveren handvatten.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 490 mm, breedte 1800 mm, spouwdiepte 160 mm. Gewicht: 32 kg.
Horizontale biohaard, hangend, voorframe van staal gelakt met hittebestendige verf in witte glans, terwijl de biohaardbody van staal gelakt met hittebestendige lak in mat zwart. Aan de achterkant van de bio ethanol haard zijn er speciale gaten om aan de muur of gebouwen te hangen. De set bevat pluggen voor het ophangen van de biohaard.
De biohaardbody is gemaakt van staal met een dikte van 1,5 mm, in de uitsparing naast de branders zijn longitudinale gaten gesneden, die zijn ontworpen om de temperatuur van de brander gelijk te maken en onderdruk te voorkomen in geval van overloop van biobrandstof
Er werden drie onafhankelijke branders gebruikt, elk 450 mm breed en recht gesneden. De containers zijn gemaakt van 3 mm dik geborsteld roestvrij staal.
De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzethaard), die beschermt tegen morsen van biobrandstof bij een harde impact of het omvallen van de bio-ethanolhaard. Tegelijkertijd verbrandt biobrandstof gelijkmatiger.
De 450 mm brede brander heeft een inhoud van 1 liter en de biobrandstof brandt afhankelijk van de omstandigheden in circa 2 uur.
De brander bevat geen brandregeling, de set bevat een deksel, die met behulp van de meegeleverde handgrepen de branderspleet afdekt om de brand effectief te blussen. In de praktijk kan de afdekking de brander ook enigszins afdekken om de brand te verminderen.
De kit bevat:
· Biohaard met drie haarden
· Beschermend glas;
· Montagepennen
· Gasaansteker
· Handgrepen en deksel voor vlamdoving
· 1l biobrandstoffen met PZH-certificaat.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frame Bio Ethanol Haard Schouw 180 CM Wit Met Glas” te beoordelen