Frame Bio Ethanol Haard Schouw 120 CM Wit Met Glas

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.098,99

Panoramische biohaard met een wit frame van 120 cm en een brede vuurlijn met beschermglas
Frame ethanol haard is een combinatie van roestvrij staal en gepoedercoat staal. Het model kan vrij aan de muur worden gehangen of in de muur worden ingebouwd, ook van gipsplaat, maar bij voorkeur in een vuurvaste versie. Het voorframe benadrukt het interieurdesign. Geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.
De biohaard is vervaardigd in Polen met de nadruk op precisie en om de veiligheid van het gebruik te garanderen.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 490 mm, breedte 1200 mm, spouwdiepte 160 mm. Gewicht: 25 kg.
Horizontale biohaard, hangend, voorframe van staal gelakt met hittebestendige verf in witte glans, terwijl de biohaardbody van staal gelakt met hittebestendige lak in mat zwart. Aan de achterkant van de bio ethanol haard zijn er speciale gaten om aan de muur of gebouwen te hangen. De set bevat pluggen voor het ophangen van de biohaard.
Het lichaam van de biohaard is gemaakt van staal met een dikte van 1,5 mm, in de uitsparing naast de brander zijn langwerpige gaten gesneden, die zijn ontworpen om de temperatuur van de brander gelijk te maken en de vorming van onderdruk bij overloop van biobrandstof te voorkomen.
Er werd gebruik gemaakt van een 800 mm brede brander met rechte uitsparing. Het is gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een dikte van 3 mm.
De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzethaard), die beschermt tegen morsen van biobrandstof bij een harde impact of het omvallen van de bio-ethanolhaard. Tegelijkertijd verbrandt biobrandstof gelijkmatiger.
De 800 mm brede brander heeft een inhoud van 1,5 liter en de biobrandstof brandt afhankelijk van de omstandigheden en regelgeving in circa 2 uur.
Brander – afstelling van de brandhoogte, met behulp van de klep die in de brander is geïntegreerd, kunt u de grootte van de opening in de verbrandingskamer wijzigen, de set bevat ook een deksel dat met behulp van bevestigde handgrepen de branderspleet afdekt om het vuur effectief te blussen.
In de ethanolhaard is een gehard glas geplaatst om de veiligheid te verhogen. Glas 4 mm dik en 10 cm hoog vastgezet met twee handvatten.
De kit bevat:
· Biohaard met open haard;
· Beschermend glas;
· Montagepennen;
· Handgrepen en deksel voor vlamdoving;
· 1l biobrandstoffen met PZH-certificaat;
· Professionele gasaansteker met een lengte van 36cm.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frame Bio Ethanol Haard Schouw 120 CM Wit Met Glas” te beoordelen