FORME Biohaard Voorwerp In Kachelstijl

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 20 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 950,00

Artikelnummer: 32309 Categorieën: ,
De FORME bieden een alternatief voor traditionele open haarden voor degenen die willen genieten van een vuur met echte vlammen zonder de noodzaak van werken of voorzieningen. Ze werken dankzij een Alcohol van natuurlijke oorsprong en een hoog energetisch vermogen, waardoor een gevoel van bijna onmiddellijke warmte wordt bereikt. Deze Alcohol behorend tot het assortiment van hernieuwbare energieën, geeft alleen waterdamp af in een zwakke hoeveelheid op het moment van verbranding, waarmee je ook dampen en as kunt vergeten.
Met de bio-open haard van FORME zult u genieten van een gezellig huis in uw woonkamer of een andere kamer om de warmte van de vlammen te voelen met een unieke en charmante sfeer.
features
Bio-haard kachel stijl vloer.
Afmetingen (LxPxH): 66 x 22 x 76 cm
Gewicht: 23 kg
Geschatte warmteafgifte: gelijk aan 2,5 kW
Afwerking: wit gelakt staal.
Verbrandingsblok van roestvrij staal, zodat de weerstand ervan een veilige garantie is.
Echte vlammen, gevoel van bijna onmiddellijke warmte
Schoon, rookvrij, asvrij en gemakkelijk te onderhouden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FORME Biohaard Voorwerp In Kachelstijl” te beoordelen