Flame 90 CM Witte Biohaard Met Glas

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 699,00

Panoramische biohaard met een wit frame van 90 cm en een brede vuurlijn met glas.
De Frame biohaard is een combinatie van RVS en gepoedercoat staal. Het model kan vrij aan de muur worden gehangen of in de muur worden ingebouwd, ook van gipsplaat, maar bij voorkeur in een vuurvaste uitvoering. Het voorframe benadrukt het interieurdesign. Het is geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.
De biohaard wordt in Polen vervaardigd met de nadruk op de precisie van vakmanschap en om de veiligheid tijdens het gebruik te garanderen.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 490 mm, breedte 900 mm, inbouwdiepte 160 mm. Gewicht 16 kg.
Horizontale, hangende biohaard, frontframe van staal bekleed met hittebestendige verf in witte glans, terwijl de body van de biohaard is gemaakt van staal geverfd met hittebestendige verf in zwart mat. Aan de achterkant van de biohaard zitten speciale gaten om aan de muur te hangen of in te bouwen. De set bevat muurpluggen voor het ophangen van een biohaard.
De body van de biohaard is gemaakt van 1,5 mm dik staal, in de uitsparing direct naast de brander zijn langwerpige gaten gemaakt om de temperatuur van de brander gelijkmatig te houden en om onderdruk bij overstroming van biobrandstof te voorkomen.
De gebruikte brander is 450 mm breed en heeft een rechte uitsparing. Hij is gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een dikte van 3 mm. De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die voorkomt dat de biobrandstof naar buiten morst bij een sterke impact of het kantelen van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt de biobrandstof gelijkmatiger. De brander heeft een inhoud van 1 liter en, afhankelijk van de omstandigheden, brandt de biobrandstof ongeveer 2 uur. De brander bevat geen vuurcontrole, de set bevat een deksel die met behulp van de bijgevoegde handgrepen de brandersleuf afdekt om het vuur effectief te blussen. In de praktijk kan de kap de brander ook lichtjes afdekken om de brand te verminderen.
In de biohaard is gehard glas geïnstalleerd om het veiligheidsniveau te verhogen. Een 4 mm dikke en 10 cm hoge glasplaat bevestigd met twee houders. Het glas is transparant.
Set bevat:
Biohaard met haard;
Beschermend glas;
Montagepennen;
Handvatten en een deksel om de vlam te doven;
1 liter biobrandstof met PZH-certificaat;
Professionele gasaansteker met een lengte van 36 cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flame 90 CM Witte Biohaard Met Glas” te beoordelen