Fenno Dubbelzijdige Biohaard Dual 90 x 40 CM Met Glas

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

799.96

De constructie van de biohaard is gemaakt van gepoedercoat Zweeds staal in zwarte structurele mat. Lineaire haard van geborsteld roestvrij staal.
Open biohaard met dubbel vuurzicht ontworpen om te worden geplaatst in een muur die een kamer scheidt, bijvoorbeeld tussen de woonkamer en de eetkamer. De biohaard is perfect voor zowel klassieke als moderne interieurs.
Door zijn brede toepassing kan het met succes worden geïnstalleerd in openbare plaatsen zoals hotels, restaurants en kuuroorden. Levende vuurmagie aan beide kanten. De biohaard is van beide kanten te bedienen.
Lineaire oven in de vorm van één container, 524 mm breed, met dubbele wanden en een bodem. Gemaakt van RVS met een inhoud van circa 0,75 liter. De biobrandstof zal in real time ongeveer 1 uur en 50 minuten branden op een volledig ondergelopen brander (we waarschuwen voor fictieve tijden op het niveau van 6 of zelfs 9 uur).
Het Duitse TüV-certificaat garandeert het veilige gebruik van de biohaard. De brander heeft een absorberende inzet (veilige bio-inzet), die een langzamere en gelijkmatige verbranding van de biobrandstof mogelijk maakt. Dubbele wanden en bodem elimineren het risico dat de brander wordt losgemaakt. Een niveau-indicator voor biobrandstof is in de container gemonteerd om het risico op morsen van vloeistof te minimaliseren. Met zo’n brede brander is de veiligste en meest effectieve manier om te blussen het gebruik van de meegeleverde onafhankelijke borstel.
Installatie van een biohaard
De Dual biohaard kan eenvoudig in een eerder uitgehouwen gat in de muur worden geplaatst of in een gipskartonwand die tegelijkertijd wordt voorbereid.
Beide frontframes kunnen op elk moment worden gedemonteerd, omdat ze met zeer sterke neodymiummagneten aan de structuur van de biohaard worden bevestigd, die dankzij de geleiders in het frame een eenvoudige installatie en zelfs plaatsing van de biohaard in de muuropening mogelijk maken. Nadat de constructie in het gebouw / muur is geplaatst, moet deze worden bevestigd. Hiervoor worden de montagebeugels over de brander geschroefd – ze worden door het brandergat gemonteerd.
Na de bevestiging plaatst u de brander en plaatst u de ruiten met behulp van de geleiders die eerder op de structuur van de biohaard zijn geschroefd. Aan het einde hoeft u alleen nog de voorframes te bevestigen, die de verbinding van de muur met de structuur van de biohaard effectief maskeren.
In de set met de biohaard zit de zogenaamde Aromatizer, d.w.z. een kleine metalen standaard die in een van de hoeken in de biohaard moet worden geplaatst, zodat de vlammen deze niet verbranden Een minimale hoeveelheid water en een paar druppels geurolie worden in de schotel gegoten. Onder invloed van temperatuur komt de geur vrij waardoor je kunt genieten van de voordelen van aromatherapie. Er zit geen geurolie in de set (oliën verkrijgbaar in de categorie Accessoires).
Het gepresenteerde model is in een uitvoering met twee beschermglas, elk 4 mm dik en 150 mm hoog. Gehard glas beschermt tegen direct contact met vuur. Het glas is gemonteerd met geleiders waardoor het vrij kan worden uitgetrokken. De geleiders zijn gemaakt van zwart gelakt staal. Rails die in de uitsparing zijn geplaatst, voorkomen dat het glas in het voorframe komt.
Afmetingen: hoogte 40 cm, breedte 90 cm, diepte 15 cm. Gewicht 15 kg.
Een strook van gehard, transparant glas, 4 mm dik en 15 cm hoog.
Set bevat:
bio open haard;
2x beschermglas met geleiders;
brander met TüV-veiligheidscertificaat;
1 kg decoratieve stenen;
montagekit;
vlamdovende handgreep;
trechter;
handleiding;
1 liter 2e generatie biobrandstof met PZH-certificaat;
smaakstof .

fenno-dubbelzijdige-biohaard-dual-90-x-40-cm-met-glas-5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fenno Dubbelzijdige Biohaard Dual 90 x 40 CM Met Glas” te beoordelen