Exclusieve Zilveren Kristallen Kandelaars Set 3-delig

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 44,95 139,95

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
Een exclusieve collectie kandelaars met een cilindrische glazen voet gevuld met imitatie pyrietkristallen.
De voet is ingebed tussen twee gepolijste kristallen bollen. De combinatie van deze elementen met andere chromen elementen gaf een unieke, exclusieve uitstraling aan deze collectie.
De lantaarnkap is afgewerkt met een metalen – chromen ring. De basis met een diameter van 13 cm zorgt voor een grote stabiliteit. In de metalen uitsparing van de kap van de lampenkap bevindt zich een spiegelinzet die het licht van een brandende kaars weerkaatst, wat een extra mooi effect van verlichting geeft.
Kaarsen zichtbaar op de foto’s zijn niet aan de kandelaar bevestigd.

 

exclusieve-zilveren-kristallen-kandelaars-set-3-delig-afmetingen

size

Kandelaar 35,5 CM, Kandelaar 43 CM, Kandelaar 52,5 CM, Kandelaars Zilver Set 3-delig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Exclusieve Zilveren Kristallen Kandelaars Set 3-delig” te beoordelen