Exclusieve Design Kristallen Moderne Kroonluchter

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 16 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 650,00

Artikelnummer: AV-1700-9K Categorieën: ,
De lamp wordt gekenmerkt door modern design – elegantie en eenvoud in één. Deze kristallen kroonluchter is een unieke decoratie die het interieur een verfijnd, exclusief karakter geeft. De verlichting ervan geeft een uniek effect – tientallen kristallen breken licht en creëren prachtige kleurrijke reflecties. De afmetingen van deze luxe kroonluchter maken hem ideaal voor het inrichten van zowel statige als kleinere ruimtes. Een kristallen kroonluchter is het perfecte decoratieve accent voor elegante arrangementen in klassieke of paleisstijl. Op de juiste manier belicht, zal het de voordelen van dergelijke interieurs benadrukken zoals een theaterfoyer, exclusief hotel, luxe restaurant, woonkamer of eetkamer in een prestigieus appartement.
De armaturen zijn aangepast aan E27-lampen, ledarmaturen met een hoger vermogen kunnen in de armaturen worden geïnstalleerd. De lichtbron is niet inbegrepen in de set. 
Technische Gegevens
Model: av-1700-9k
Vermogen : 9 x 40 W.
Diameter : 70cm
Hoogte : 95cm
Hoogte verstelling : Ja
Soort bollen : traditioneel
Draad Type : E27
Lamp inbegrepen : Nee
Materiaal : metaal, glas
Kleur : transparant, zilver
Licht : gedistribueerd
Energie-efficiëntieklasse : A +
Mate van bescherming : IP 20
Met schakelaar : Nee
Stijl : hotel, modern
Kamers : hal, gang, keuken, slaapkamer, woonkamer
Vormen : ronde
Aantal bollen (stuks) : 6 – 9
Beschikbaarheid : 3-4 weken
Maximale hoogte (cm) : 90

 

exclusieve-design-kristallen-moderne-kroonluchter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Exclusieve Design Kristallen Moderne Kroonluchter” te beoordelen