Elegante Kristallen Glazen Hanglampen

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

120.00

Artikelnummer: APP600-1CP Categorie:
Een moderne plafondlamp, gemaakt met de grootste aandacht voor detail en details. De stijl waarin het is gemaakt, is perfect voor moderne, minimalistische interieurs.
Voor de productie van de lamp werd glas en staal van de beste kwaliteit gebruikt, dat in de volgende productiefase meerdere keren werd bedekt met een laag antistatisch email. Dit zorgde voor een perfect oppervlak, bestand tegen krassen en eventuele schaafwonden of mechanische beschadigingen.
De spiegelcoating geeft de lamp stijl en elegantie. Wanneer verlicht, geeft de transparantie een interessant en ongebruikelijk effect.
Het hele karakter en elegante tonen worden toegevoegd door de kristallen in de lamplamp.
Technische Gegevens
Model: APP600-1CP
Soort lamp: Plafond – hangend
Dimensies: 20 cm
Gebruikte draad: E27
Vermogen: Netspanning ~ 220V – ~ 240V
Lichtbron inbegrepen: Nee

 

 

elegante-kristallen-glazen-hanglampen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elegante Kristallen Glazen Hanglampen” te beoordelen