Elegante 4 Ringen Moderne Gouden LED Hanglamp

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

650.00

Artikelnummer: 452213 Categorieën: , ,
De hanglamp is een traploze hanglamp met drie kleurverschillen lampen dimmen. Gebruik verschillende lichtkleuren voor verschillende gelegenheden. De energiebesparende led-kroonluchter zijn geschikt voor woonplaatsen, slaapkamer, werkkamer en andere woonplaatsen. Moderne woonaccessoires ontworpen.
Decoratie: niet alleen de verlichting van je huis, maar ook je huis te decoreren. Ringlichten maken je huis mooier. Doe-het-zelf stijl, een retro en romantische sfeer creëren voor je familie, geliefden en vrienden. Stevige verpakking voor een eenvoudige installatie. Laat je kamer in enkele minuten schijnen.
Er zijn vier combinaties van kroonluchters, een laag 18 W lichtbron met een diameter van 40 cm, twee lagen 38 W lichtbron met een diameter van 20 cm + 40 cm, drie lagen 76W lichtbron met een diameter van 20 cm + 40 cm + 60 cm en vier lagen van 20 cm + 40 cm + 60 cm + 80 cm + 134 W lichtbron, waarbij de hoogte van de hangdraad 140 cm + 100 cm, kan de hoogte vrij worden ingesteld.
Lichtbron: LED-licht, lampenkap materiaal: PVC, totale grootte: 80 cm-140 cm (31,49in-55,11 in), modieus en modern, spanning 220 V; toepassingsplaats, te studeren, ingang, restaurant, slaapkamer, woonkamer, tentoonkamer, hotelkamer, lamparmatuur, een aluminiumlegering; kroonluchter-type, een, twee, drie, vier, lichtbron vermogen, warm licht, elektroden dimmen.
100% kwaliteitsgarantie. 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elegante 4 Ringen Moderne Gouden LED Hanglamp” te beoordelen