Eik Houten Wandklok Aksel Spiegel 33,5 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 8 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

99.99

Categorieën: ,
Een houten wandklok met de hand gemaakt met aandacht voor elk detail , wat hem een ​​zeer elegant en stijlvol karakter geeft. Ter bescherming is de klok geïmpregneerd met natuurlijke bijenwas.
Interessante en designer Aksel wandklok. Het was gemaakt van natuurlijk hout met toevoeging van twee soorten spiegels. Een interessante ronde vorm met uurindexen zorgt ervoor dat de klok er driedimensionaal en erg interessant uitziet.

Het internationale bedrijf Mandee heeft ervaring en innovatieve ideeën die producten onderscheiden op zowel de Nederlandse als buitenlandse markt. U vindt klokken voor elk interieur: woonkamer, keuken, kantoor, hotel, restaurant of kantoorinterieurs.

SPECIFICATIE:

  • De wijzerplaat is gesneden uit Eik-hout
  • Indexen: spiegel kleur
  • Cijfers: bruine spiegelkleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eik Houten Wandklok Aksel Spiegel 33,5 CM” te beoordelen