Eiffel Betonnen Hanglamp

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 10 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

299.95

Artikelnummer: Eiffel Categorie:
Eiffel betonnen lamp
Het Eiffel-model is een unieke lamp, die, ingekapseld in een metalen handvat, lijkt op de Eiffeltoren van Parijs. Zijn schoonheid wordt verrijkt met een massieve ketting die het industriële karakter van de lamp perfect benadrukt.
De lamp is gemaakt van de hoogste kwaliteit gespecialiseerde architectonische betonmix. Hun kleuring wordt verkregen uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen; en een speciale manier om ze te maken, zorgt voor een uitzonderlijke porositeit, waardoor de natuurlijke schoonheid van beton zichtbaar wordt. Het geheel wordt aangevuld met gepoedercoate metalen elementen.
De betonnen lamp Eiffel wordt in Polen geproduceerd, volledig met de hand gemaakt en ondanks de repetitieve productie toch met de hand gemaakt.
De auteur van de lamp wilde de schoonheid van de natuur naar boven halen en op een strikte manier belichten. De lamp is met de hand gegoten, waardoor het aandeel synthetische ingrediënten, inclusief de lijm, tot een minimum wordt beperkt, zodat elk betonnen element enigszins van elkaar kan verschillen. Het tweede aspect van natuurlijkheid is het voortschrijdende roestmotief dat de levensduur van de lamp laat zien. Metalen elementen kunnen er al sporen van hebben op het moment van aankoop en de roestbehandeling is een normaal verschijnsel, maar tegelijkertijd veilig voor de duurzaamheid van de lamp.
De lamp is getest door het Elektrotechnisch Instituut in Warschau op gebruiksveiligheid; Daarnaast heeft het het CE-keurmerk.
Gegevens:
hoogte: 360 mm;
doorsnede: 250 mm;
gewicht: 4 kg;
kabellengte: 120 cm;
kettinglengte: 106 cm.
Informatie:
uitvoering: een gespecialiseerde mix van architectonisch beton en metalen elementen;
gevlochten draad: zwart;
lampkleur: grijs;
lichtbron: 1x E27 / max 60W;
jaar van uitgave: 2015.
Aanbevolen lampen voor dit model: A-19, G-95, G-95 spiraal, G-95 diamant, G-125, G-125 spiraal, ST-64, ST-64 spiraal, T-45, T-45 spiraal .

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eiffel Betonnen Hanglamp” te beoordelen