Due Industriële Hanglamp

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 16 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 400,00

Artikelnummer: AV-4171-3EY Categorie:
De industriële hanglamp is een moderne armatuur waarvan de heerlijke uitstraling een intrigerende interieurdecoratie zal zijn. Schaduwen in de vorm van draadpatronen verbergen een plaats voor decoratieve gloeilampen, die het interieur van de kamers op unieke wijze in verschillende opstellingen zullen verlichten. Door de messing kleur is de hele verlichting erg interessant. Zo’n oogverblindende overhang zal de minimalistische kamer een designer-sfeer geven en het er nog aantrekkelijker uit laten zien.
Technische Gegevens
Model: AV-4171-3EY
Vermogen : 3 x 60W
Breedte : 66cm x 18cm
Hoogte : 100 cm
Lamp inbegrepen : Nee
Energie-efficiëntieklasse : A +

 

due-industriele-hanglamp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Due Industriële Hanglamp” te beoordelen